Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky

Příspěvky

Báječný nový rok !!

5. 1. 2017

pf-2017-haf.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Klubové podzimní zkoušky

28. 11. 2016

Ve čtvrtek 17.11.2016 jsme se s Delinkou zúčastnili klubových podzimních zkoušek ve Štěpánově. Klobouk dolů - na to, tolik bylo zúčastněných psů (vlastně byly dvoje podzimky), vše probíhalo velmi rychle a nikde se moc dlouho nečekalo ...

A jak jsme dopadli? No výborně! Až na jedno zaváhání u vlečky srstnaté jsme měli všechny známky (i ty pomocné) ve čtyřkách, získali jsme v našich zkouškách 3. místo a Res CACT!! Tohle jsme vůbec nečekali, a měli jsme obrovskou radost :-) Tak teď trochu vydechneme no a zjara se třeba pustíme do nácviku na další zkoušky ;-)

Moc děkujeme našim cvičitelkám Alžbětě Vrublové, Zuzce Bálkové a také Kamile Raiskubové, se kterými jsme intenzivně cvičili - a věříme, že budeme i nadále !!

deli_diplom-kpz_2.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Delinka zvítězila na výstavě v Polsku

4. 10. 2016

dsc_0300.jpg

V sobotu 1.10. Delinka vyhrála třídu otevřenou na Národní myslivecké výstavě polském Rybniku (rozhodčí Malgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska. Získala hodnocení EXCELLENT 1 a titul CWC.

V neděli pak na Národní výstavě psů opět v Rybniku získala EXCELLENT 3 (rozhodčí Krystyna Opara).

A ještě týden před tím (v sobotu 24.9.) na Národní výstavě psů v Brně získala Delinka hodnocení VÝBORNÁ 2 a titul Res. CAC (rozhodčí Stepinski Andrzej, Polsko).

Takže za dva víkendy máme doma všechny tři medaile :-)

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Cecilka a Honey jsou jako dvojčata :-)

3. 10. 2016

Začátkem minulého týdne jsme měli velmi milou návštěvu - Janču a Dušana Kojetínovy až z Ústí nad Labem - s jejich roztomilou Cecilkou. No musím říct, že kdyby Hanynka (její maminka) neměla obojek proti klíšťatům, stěží bych je od sebe rozeznala ... posuďte sami: viz foto....

cecilka-a-honey-9-2016.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Cecilka má už i podzimní zkoušky !

19. 9. 2016

105.jpg

Cecilka se svým vůdcem Dušanem Kojetínem v sobotu 17.9. absolvovali klubové podzimní zkoušky "Arosův pohár" .... porazili všechny ostatní a domů dovezli titul CACT "Vítěz KPZ" !!! Blahopřejeme a jsme na vás moooc pyšní !!!!!!!!!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Úspěšná prezentace "štěňátek" na mezinárodní výstavě

18. 8. 2016

104.jpg

Cecilka a Cash úspěšně prezentovali sebe i domovskou chovatelskou stanici na Mezinárodní výstavě psů v Mladé Boleslavi - v sobotu 13.8.2016 !! Ve třídě otevřené Cecilka (foto nahoře) získala od rozhodčí z Polska - Jadwiga Konkiel - hodnocení "V3" a Cash (foto dole) "V" bez pořadí. Gratuluji jak Janě a Dušanovi Kojetínovým, tak Stáni a Jannisovi k jejich skvělému předvedení svých svěřenců a děkuji, že se o ně tak krásně staráte !!  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Cecilka složila vodní zkoušky

8. 8. 2016

103.jpg

Cecilka (naše štěňátko z vrhu C z kombinace Asterix de Ria Vela x Evidog Honey) v sobotu úspěšně složila vodní zkoušky a stala se tak prvním štěňátkem z naší CHS, které má nějaké pracovní zkoušky!! Umístila se celkově na 4. místě, ve II. ceně a my moc gratulujeme Janči a Duškovi Kojetínovým, že tu naši holčičku tak dobře připravili a stále s ní pracují - jsme na vás pyšní!!

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Fotky štěňátek

29. 6. 2016

Postupně doplňuji fotečky všech štěňátek, tak jak mi je majitelé posílají - koukněte na FOTOALBUM - "ŠTĚŇÁTKA VRH E" - a pak podle jména štěněte.... mám radost, že prospívají dobře, páníčkové už s nimi dokonce i chodí na cvičák a někteří z nich jsou moooc šikovní ! :-)  

102.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Tragická zpráva

14. 6. 2016

Přišla nám špatná zpráva z Vysočiny - ENDY (tmavě modrý pejsek) se otrávil muchomůrkou panterovou (kterou našel v mulčovací kůře a polovinu jí sežral) a umřel. Zasáhlo nás to velice - vždyť to byl tak kouzelný pejsek! Proto na vás chci apelovat - dejte pozor, co vaše štěňátko žere, kde se pohybuje, a jestli se nemůže dostat k něčemu jedovatému ... nejen houby ale i některé rostliny jsou prudce jedovaté, a jejich sežrání by nemuselo skončit "pouze" průjmem. Jasně, takové štěně je někdy těžko uhlídatelné, přesto je potřeba dávat veliký pozor! Posílám rodině Mikulicových hodně pozitivní energie, aby se přes jejich ztrátu dokázali přenést, i když vím, že lehké to nebude... 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky

Štěňátka jdou do nových domovů

14. 5. 2016

100.jpg

Tak nám to velmi rychle uteklo .. a naši mazlíci se pomalu rozcházejí do nových domovů ...

Také jsme s Milkou Růžičkovou (majitelkou tatínka štěňátek) udělaly nějaké portrétky - tak se podívejte co je nového ve složce FOTOALBA - štěňátka vrh E - týden 08 -:)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky