Jdi na obsah Jdi na menu

Velmi úspěšný výstavní víkend v Polsku

6. 5. 2014

 

I když sobota nezačínala zrovna sluníčkově - od rána pršelo - nakonec se to vyvrbilo ve velmi vyjímečný den ...

Ve třídě pracovní jsme byli 4, všechny naše konkurentky byly velmi hezké fenky (jedna dokonce již multišampionka), a rozhodčí Martin Greenwood z Velké Británie (CHS TELKARO) nás nechával několikrát běhat v kruhu, aby si byl jistý. Když nám vedoucí kruhu ještě před vyřčením ortelu rozhodčího sdělila, že jsme nominováni do závěrečných soutěží o titul "NEJLEPŠÍ POHYB", zasvitla jiskřička naděje, že přece jen šanci máme!

fotky-3x-swierklaniec_up.jpg

Rozhodčí si nás stále obcházel, nechával několikrát běhat, a přemýšlel ...

Pak se rozhodl - a šel k jiné fence. No nic, tak pohár nebude ... - ale to bylo 4. místo! Pak šel k další, a tak jsme zůstaly dvě. No a pak podal ruku kolegyňce - a nám zůstal pohár !!! Radost byla obrovská :-)

V klání o nejlepší fenu výstavy jsme sice již neuspěli - bylo tam opravdu hodně skvělých feneček - ale zůstali jsme ještě do závěrečné soutěže o nejlepší pohyb. 

Jen tak náhodou jsem si v katalogu všimla, že se bude soutěžit i o nejlepšího pracovního psa výstavy - no a tak jsme běželi - a vyhráli ještě větší pohár než za CWC ! Radost byla tak velká, že jsem ho tam málem zapomněla :-)

V soutěži o nejlepší pohyb jsme se sice neprosadili, ale myslím ani neztratili :-)

Doma jsme se pak nechali vyfotit se všemi poháry - součástí ceny byl ještě dummík, ranule, krásná prupiska, a vzorky dalších granulí ...  ale na fotce necháváme vyniknout hlavně poháry a nádherné kokardy :-)

lenka_honey_pohary_web_2036.jpg

A tady bych chtěla opět poděkovat - za úžasnou společnost Milce Blahákové (CHS ASTRAL SKY & GOLDY FOREVER), za vynikající fotky které dělá jak profík, za skvělé stříhání Hanynky Bětce Vrublové (CHS OASIS OF PEACE) a hlavně Evě Sikové (CHS EVIDOG) za to, že mi svěřila tak úžasnou bytost, jako je Hanynka !!!

V neděli jsme ještě byly spolu s Milkou Blahákovou a její vymazlenou smečkou na Národní výstavě psů v Rybniku - tam jsme s Hanynkou dostali VD1. To aby nám ten úspěch příliš nestoupl do hlavy :-) Milce se tituly zadařily - což mě upřímně těšilo víc, než případný náš úspěch - vždyť my jsme si to "vyžrali" všechno v sobotu !!!

EVIDOG HONEY - video